Een Jaar Van Je Leven: Jeffrey gaat helemaal los om koffie

Een Jaar Van Je Leven: Jeffrey gaat helemaal los om koffie

Vrijdag 23 december 2022 om 16:56

Jeffrey gaat weer eens lekker los in Een Jaar Van Je Leven. In de realityserie is hij het niet eens met het feit dat iemand koffie is beloofd voor een bepaalde prestatie, voor hem reden genoeg om fel in opstand te komen en te laten merken wat hij van alles en iedereen vindt.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Jeffrey gaat helemaal los om koffie Jeffrey gaat weer eens lekker los in Een Jaar Van Je Leven. In de realityserie is hij het niet eens met het feit dat iemand koffie is beloofd voor een bepaalde prestatie, voor hem reden genoeg om fel in opstand te komen en te laten merken wat hij van alles en iedereen vindt. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Jeffrey wil niet meer: 'Ik schaam me om hier te zijn' Een Jaar Van Je Leven (video) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Leila rent voor een rode kaart en raakt in gevecht Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's