Een Jaar Van Je Leven: Leila rent voor een rode kaart en raakt in gevecht

Een Jaar Van Je Leven: Leila rent voor een rode kaart en raakt in gevecht

Woensdag 21 december 2022 om 16:52

Leila en Mexx beginnen flink tegen elkaar te schreeuwen van een afstand. Mexx heeft gezegd dat Leila haar probeerde te versieren en heeft aangeraakt. Dit schiet totaal in het verkeerde keelgat van Leila. Vervolgens rent zij naar boven voor een rode kaart en raakt ze in gevecht met een medebewoner.

Bekijk hieronder de video.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Leila rent voor een rode kaart en raakt in gevecht Leila en Mexx beginnen flink tegen elkaar te schreeuwen van een afstand. Mexx heeft gezegd dat Leila haar probeerde te versieren en heeft aangeraakt. Dit schiet totaal in het verkeerde keelgat van Leila. Vervolgens rent zij naar boven voor een rode kaart en raakt ze in gevecht met een medebewoner. Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Moraima geeft een bijzonder optreden Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Sasha gaat ver met pijn lijden voor verdienopdracht Bekijk deze video » Jeffrey wil niet meer: 'Ik schaam me om hier te zijn' Een Jaar Van Je Leven (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's