Prince Charming: Leroy en Bart vielen af maar daten nu met elkaar

Prince Charming: Leroy en Bart vielen af maar daten nu met elkaar

Vrijdag 23 december 2022 om 17:49

In Prince Charming kan er uiteindelijk maar één zijn die het hart van Diego sneller kan laten kloppen. Maar 'elk nadeel heb z'n voordeel' zeggen ze weleens. Dat geldt zeker voor Leroy en Bart, zij vielen af in het datingprogramma en waren geen match met Diego. Maar zij zijn nu wel gezellig met elkaar aan het daten...

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Elke donderdag kun je een nieuwe aflevering van Prince Charming bekijken bij Videoland.

<em>Prince Charming</em>: Leroy en Bart vielen af maar daten nu met elkaar In Prince Charming kan er uiteindelijk maar één zijn die het hart van Diego sneller kan laten kloppen. Maar 'elk nadeel heb z'n voordeel' zeggen ze weleens. Dat geldt zeker voor Leroy en Bart, zij vielen af in het datingprogramma en waren geen match met Diego. Maar zij zijn nu wel gezellig met elkaar aan het daten... Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Elke donderdag kun je een nieuwe aflevering van Prince Charming bekijken bij Videoland. Leroy in Prince Charming: "Ik gun hem dat hij hier de ware liefde gaat vinden maar ik denk het niet" Bekijk deze video » Diego doet onthulling in Prince Charming: ‘Heb al een man in mijn leven’ Bekijk deze video »
TV :
Prince Charming: Leroy en Bart vielen af maar daten nu met elkaar

Actuele video's

Meer actuele video's