Zien: de mooiste kerststraat van Nederland ligt in Almelo

Zien: de mooiste kerststraat van Nederland ligt in Almelo

Vrijdag 23 december 2022 om 18:02

Zien: de mooiste <em>kerststraat</em> van Nederland ligt in Almelo De mooiste kerststraat van 2022 ligt in Almelo. Het Vinkenplein is dit jaar uitgeroepen tot de mooiste kerststraat van Nederland. Met een ruime meerderheid heeft de straat in Almelo de verkiezing gewonnen. Initiatiefnemer en groot kerstliefhebber Gerrit Agterbosch is dan ook dolblij dat hij na drie jaar eindelijk de felbegeerde gouden Hart van Nederland-kerstbal in ontvangst mag nemen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: 24-jarige man uit Ridderkerk overleden na ontploffing vuurwerk in gezicht Bekijk deze video » Hart van Nederland: feestelijk en betaalbaar kerstdiner in crisistijd (video) Bekijk deze video » Sam Hagens krijgt voor presentatie HLF8 tips van bekende vader Pieter Jan Hagens Bekijk deze video »
Entertainment :

De mooiste kerststraat van 2022 ligt in Almelo. Het Vinkenplein is dit jaar uitgeroepen tot de mooiste kerststraat van Nederland. Met een ruime meerderheid heeft de straat in Almelo de verkiezing gewonnen. Initiatiefnemer en groot kerstliefhebber Gerrit Agterbosch is dan ook dolblij dat hij na drie jaar eindelijk de felbegeerde gouden Hart van Nederland-kerstbal in ontvangst mag nemen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's