Miljuschka over oliebollen in RTL Boulevard: "Ik voel me helemaal een oliebol"

Miljuschka over oliebollen in RTL Boulevard: "Ik voel me helemaal een oliebol"

Dinsdag 27 december 2022 om 20:24

In RTL Boulevard een geschiedenislesje over de oorsprong en ontwikkeling van de 'good old' oliebol. Miljuschka Witzenhausen weet er ook het nodige van. Voor aankomend Oud- en Nieuw-weekend is de Espresso Martini oliebol helemaal hip.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Miljuschka</em> over oliebollen in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Ik voel me helemaal een oliebol&quot; In RTL Boulevard een geschiedenislesje over de oorsprong en ontwikkeling van de 'good old' oliebol. Miljuschka Witzenhausen weet er ook het nodige van. Voor aankomend Oud- en Nieuw-weekend is de Espresso Martini oliebol helemaal hip. Tekst gaat verder onder de video. Restant beslagWat te doen met de restjes? Miljuschka heeft behoorlijk veel suggesties: oliebollenbier, wentelteefjes, oliebollenbrood. Hier kan ook paté op gesmeerd worden. Kortom: "Ik voel me helemaal een oliebol", aldus Miljuschka! Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Miljuschka over oliebollen in RTL Boulevard: "Ik voel me helemaal een oliebol"

Restant beslag
Wat te doen met de restjes? Miljuschka heeft behoorlijk veel suggesties: oliebollenbier, wentelteefjes, oliebollenbrood. Hier kan ook paté op gesmeerd worden. Kortom: "Ik voel me helemaal een oliebol", aldus Miljuschka!

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's