B&B vol liefde: Simone heeft geen date meer gehad na Richard

B&B vol liefde: Simone heeft geen date meer gehad na Richard

Donderdag 29 december 2022 om 10:16

In RTL Boulevard blikken Simone en Dave terug op hun avontuur in B&B vol liefde. Simone en Richard leken een match te zijn, maar snel na de datingshow strandde hun relatie. Ook Dave heeft geen liefde gevonden in Denise. De twee bekennen dat ze geen contact meer hebben met Richard en Denise. Dave is lekker aan het daten, maar Simone heeft daar geen behoefte aan gehad.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B vol liefde</em>: Simone heeft geen date meer gehad na Richard In RTL Boulevard blikken Simone en Dave terug op hun avontuur in B&B vol liefde. Simone en Richard leken een match te zijn, maar snel na de datingshow strandde hun relatie. Ook Dave heeft geen liefde gevonden in Denise. De twee bekennen dat ze geen contact meer hebben met Richard en Denise. Dave is lekker aan het daten, maar Simone heeft daar geen behoefte aan gehad. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol Liefde: Petra en Hans vieren samen kerst in Frankrijk (video) Bekijk deze video » Art Rooijakkers stelt zijn nieuwe B&B Vol Liefde-kandidaten voor (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
B&B vol liefde: Simone heeft geen date meer gehad na Richard

Actuele video's

Meer actuele video's