Lang leve de liefde: gaan Marcel en Kim zoenen?

Lang leve de liefde: gaan Marcel en Kim zoenen?

Donderdag 29 december 2022 om 17:44

In Lang leve de liefde leren Marcel en Kim elkaar langzaam aan beter kennen. De date kabbelt voort, er zit geen spanning in. Gelukkig zijn daar de bekende kaartjes met stellingen waar het duo hun mening over moet geven. Een leuke: je kan pas oordelen of er een romantische klik is, als er gezoend is. Marcel en Kim vinden van wel dus gaat het er dan toch van komen?

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder.

<em>Lang leve de liefde</em>: gaan Marcel en Kim zoenen? In Lang leve de liefde leren Marcel en Kim elkaar langzaam aan beter kennen. De date kabbelt voort, er zit geen spanning in. Gelukkig zijn daar de bekende kaartjes met stellingen waar het duo hun mening over moet geven. Een leuke: je kan pas oordelen of er een romantische klik is, als er gezoend is. Marcel en Kim vinden van wel dus gaat het er dan toch van komen? Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! Kandidate steekt haar in de fik en meer in 'Het beste van Lang Leve de Liefde' (video) Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: 'Ik ben een beetje bazig' (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Tamara vindt het te vroeg voor grapjes over vlinders Bekijk deze video »
TV :

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's