Lang Leve De Liefde: 'Ik ben een beetje bazig' (video)

Lang Leve De Liefde: 'Ik ben een beetje bazig' (video)

Woensdag 28 december 2022 om 16:09

Je leert elkaar pas echt kennen tijdens het koken. Dat geldt ook voor dit lieve stel. Hoe iemand zijn groentes snijdt zegt alles over een persoon. Dit stel bespreekt in hoeverre zij bazig zijn. Als het gaat om groentes snijden valt het mee, maar verder...

Bekijk hieronder de video.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: 'Ik ben een beetje bazig' (video) Je leert elkaar pas echt kennen tijdens het koken. Dat geldt ook voor dit lieve stel. Hoe iemand zijn groentes snijdt zegt alles over een persoon. Dit stel bespreekt in hoeverre zij bazig zijn. Als het gaat om groentes snijden valt het mee, maar verder... Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook John sneert in Lang Leve de Liefde: 'Maak dat ei de volgende keer maar zelf' Bekijk deze video » Zie: Remko gaat voor een handje vol aan borsten Lang Leve De Liefde Bekijk deze video » Remco beledigt date in Lang Leve de Liefde: 'Ik dacht wel, stevige tante' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's