Lang leve de liefde: Tamara vindt het te vroeg voor grapjes over vlinders

Lang leve de liefde: Tamara vindt het te vroeg voor grapjes over vlinders

Donderdag 29 december 2022 om 11:06

In Lang leve de liefde zit Tamara aan het ontbijt, maar haar date begint het kunstwerk aan de muur te bestuderen. Er volgt een grap over vlinders, maar Tamara ligt niet onder de tafel van het lachen. "Hier is het te vroeg voor."

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang leve de liefde</em>: Tamara vindt het te vroeg voor grapjes over vlinders In Lang leve de liefde zit Tamara aan het ontbijt, maar haar date begint het kunstwerk aan de muur te bestuderen. Er volgt een grap over vlinders, maar Tamara ligt niet onder de tafel van het lachen. "Hier is het te vroeg voor." Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv. Remco beledigt date in Lang Leve de Liefde: 'Ik dacht wel, stevige tante' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: 'Ik ben een beetje bazig' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's