Zien: 16-jarige scheurt met 140 kilometer per uur door Amersfoort met gestolen auto

Zien: 16-jarige scheurt met 140 kilometer per uur door Amersfoort met gestolen auto

Donderdag 29 december 2022 om 14:22

De politie heeft bizarre beelden vrijgegeven van een jonge wegpiraat die in juni door Amersfoort scheurde. Het ging om een 16-jarige jongen die een auto had gestolen en wel 140 kilometer per uur reed, waarop de politie de achtervolging inzette. Vervolgens probeerde hij te ontsnappen door uit de auto te springen en weg te rennen, maar uiteindelijk hebben de agenten hem gepakt.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Zien: 16-jarige scheurt met 140 kilometer per uur door Amersfoort met <em>gestolen auto</em> De politie heeft bizarre beelden vrijgegeven van een jonge wegpiraat die in juni door Amersfoort scheurde. Het ging om een 16-jarige jongen die een auto had gestolen en wel 140 kilometer per uur reed, waarop de politie de achtervolging inzette. Vervolgens probeerde hij te ontsnappen door uit de auto te springen en weg te rennen, maar uiteindelijk hebben de agenten hem gepakt. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Opsporing Verzocht: bruut geweld door jongeren in Boxtel (video) Bekijk deze video » Video: Twee personen overleden na zwaar auto-ongeluk bij Oosterwolde Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's