Politie verbaasd bij vuurwerkcontrole: "Auto's en busjes worden volgestouwd' (Hart van Nederland:)

Politie verbaasd bij vuurwerkcontrole: "Auto's en busjes worden volgestouwd' (Hart van Nederland:)

Donderdag 29 december 2022 om 19:07

De politie controleerde vandaag op vier plekken en heeft vele honderden kilo's vuurwerk in beslag genomen. De grens is 25 kilo, wat men aan vuurwerk bij zich mag hebben, vuurpijlen mogen al helemaal niet meer. De politie is verbaasd over hoe auto's en busjes worden volgestouwd met vuurwerk. Een agent legt in Hart van Nederland uit wat de procedure is als ze je in de kraag vatten.

Politie verbaasd bij <em>vuurwerkcontrole</em>: &quot;Auto's en busjes worden volgestouwd' (<em>Hart van Nederland</em>:) De politie controleerde vandaag op vier plekken en heeft vele honderden kilo's vuurwerk in beslag genomen. De grens is 25 kilo, wat men aan vuurwerk bij zich mag hebben, vuurpijlen mogen al helemaal niet meer. De politie is verbaasd over hoe auto's en busjes worden volgestouwd met vuurwerk. Een agent legt in Hart van Nederland uit wat de procedure is als ze je in de kraag vatten. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: 24-jarige man uit Ridderkerk overleden na ontploffing vuurwerk in gezicht Bekijk deze video » Video: geen kip te vinden bij inleverpunt voor illegaal vuurwerk Den Haag Bekijk deze video » RTL Nieuws: verkoop van siervuurwerk en kindervuurwerk is gestart Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's