Nieuw seizoen Je huis op orde: familie emotioneel bij confrontatie met foto’s

Nieuw seizoen Je huis op orde: familie emotioneel bij confrontatie met foto’s

Maandag 2 januari 2023 om 14:45

Woensdag gaat het nieuwe seizoen van Je huis op orde van start, en hierin is te zien hoe Dick probeert te ‘ontspullen’. Hij heeft jarenlang voor zijn zieke vrouw gezorgd, vijf jaar geleden is zij overleden. Het huis is sindsdien niet veranderd en Dick vluchtte voor de enorme hoeveelheid spullen en zijn verdriet. Nu is Dick wel toe aan verandering en een frisse start in een opgeruimd huis. Maar bij de confrontatie met een aantal foto’s en de bijbehorende herinneringen wordt met name zijn dochter emotioneel.

Bekijk het fragment van Je huis op orde in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Je huis op orde is vanaf 4 januari elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Nieuw seizoen <em>Je huis op orde</em>: familie emotioneel bij confrontatie met foto’s Woensdag gaat het nieuwe seizoen van Je huis op orde van start, en hierin is te zien hoe Dick probeert te ‘ontspullen’. Hij heeft jarenlang voor zijn zieke vrouw gezorgd, vijf jaar geleden is zij overleden. Het huis is sindsdien niet veranderd en Dick vluchtte voor de enorme hoeveelheid spullen en zijn verdriet. Nu is Dick wel toe aan verandering en een frisse start in een opgeruimd huis. Maar bij de confrontatie met een aantal foto’s en de bijbehorende herinneringen wordt met name zijn dochter emotioneel. Bekijk het fragment van Je huis op orde in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Je huis op orde is vanaf 4 januari elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Nieuw seizoen Je huis op orde: familie emotioneel bij confrontatie met foto’s

Actuele video's

Meer actuele video's