ZIEN: Monica Geuze is vrijgezel en stopt met vloggen!

ZIEN: Monica Geuze is vrijgezel en stopt met vloggen!

Maandag 2 januari 2023 om 20:49

Monica Geuze neemt na acht jaar het besluit om te stoppen met vloggen. Een besluit wat haar enorm zwaar valt. Daarnaast deelt zij ook mee, dat zij en haar vriend Robbert uit elkaar zijn.

Break-up
Monica en haar vriend Robbert waren sinds 2020 een setje en woonden sinds afgelopen jaar samen. Ze hopen vrienden te kunnen blijven en dat Robbert haar dochtertje Zara-Lizzy, die ze kreeg met voetballer Lars Veldwijk, kan blijven zien. Hij speelde een belangrijke rol in haar opvoeding volgens Monica. Ze vraagt nu om rust en privacy om alles uit te zoeken.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

ZIEN: <em>Monica Geuze</em> is vrijgezel en stopt met vloggen! Monica Geuze neemt na acht jaar het besluit om te stoppen met vloggen. Een besluit wat haar enorm zwaar valt. Daarnaast deelt zij ook mee, dat zij en haar vriend Robbert uit elkaar zijn. Break-upMonica en haar vriend Robbert waren sinds 2020 een setje en woonden sinds afgelopen jaar samen. Ze hopen vrienden te kunnen blijven en dat Robbert haar dochtertje Zara-Lizzy, die ze kreeg met voetballer Lars Veldwijk, kan blijven zien. Hij speelde een belangrijke rol in haar opvoeding volgens Monica. Ze vraagt nu om rust en privacy om alles uit te zoeken. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sylvia Geersen in shock: heeft Monica Geuze een bijzondere gave? (video) Bekijk deze video » Martijn Krabbé: 'Vader worden maakte einde aan gepieker, was een opluchting' (Isola di Beau) Bekijk deze video » Gerard Joling denkt te weten wie de Flamingo is: "Monica Geuze, wat denk jij?" Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's