Murky Skies aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Murky Skies aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Murky Skies aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf donderdag is de driedelige documentaireserie Murky Skies te zien op NPO 2. De Israëlische journalist en regisseur Noam Pinchas onderzoekt, voor het eerst vanuit een internationaal perspectief, de vliegramp die de Bijlmer in 1992 trof. Nieuwe inzichtenDe serie geeft nieuwe inzichten in de geopolitieke belangen en verantwoordelijkheden rond dit drama en laat de gevolgen zien voor de bewoners. De serie bevat nieuw archiefmateriaal, verloren gewaand bewijsmateriaal, inside bronnen, geheime operaties, en niet eerder geïnterviewde personen uit Israël en de Verenigde Staten. De crashDe eerste aflevering staat in het teken van de crash zelf. De overlevenden en de families van de slachtoffers van de Bijlmervliegramp proberen te begrijpen waarom de Boeing 747 van El Al is neergestort en waarom dit specifiek in hun buurt gebeurd is. Bekijk ook Documentaire Rampvlucht: ‘Men wilde niet de waarheid weten maar een boek sluiten’ Bekijk deze video » Rampvlucht: ruzie Asha en Pierre over zoektocht naar waarheid over Bijlmerramp Bekijk deze video »
Uitzending :
Murky Skies aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Donderdag 5 januari 2023 om 21:30

Vanaf donderdag is de driedelige documentaireserie Murky Skies te zien op NPO 2. De Israëlische journalist en regisseur Noam Pinchas onderzoekt, voor het eerst vanuit een internationaal perspectief, de vliegramp die de Bijlmer in 1992 trof.

Nieuwe inzichten
De serie geeft nieuwe inzichten in de geopolitieke belangen en verantwoordelijkheden rond dit drama en laat de gevolgen zien voor de bewoners. De serie bevat nieuw archiefmateriaal, verloren gewaand bewijsmateriaal, inside bronnen, geheime operaties, en niet eerder geïnterviewde personen uit Israël en de Verenigde Staten.

De crash
De eerste aflevering staat in het teken van de crash zelf. De overlevenden en de families van de slachtoffers van de Bijlmervliegramp proberen te begrijpen waarom de Boeing 747 van El Al is neergestort en waarom dit specifiek in hun buurt gebeurd is.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Murky Skies

Actuele video's

Meer actuele video's