Zien! Prachtige plaatjes van de Argentijnse 'glamping' waar de Oranjes zijn gespot (Shownieuws)

Zien! Prachtige plaatjes van de Argentijnse 'glamping' waar de Oranjes zijn gespot (Shownieuws)

Donderdag 5 januari 2023 om 17:26

De Oranjes zijn in het geboorteland van Máxima op familiebezoek en zijn daar gespot op een camping. De Argentijnse eigenares was zo trots dat de Koninklijke familie bij haar heeft gekampeerd dat ze verschillende interviews heeft gehouden met de lokale media. Zeer waarschijnlijk was het een 'glamping' waar de Oranjes niet met de wc rol naar het toilet hoefden te gaan vermoeden de presentatoren van Shownieuws!

Bekijk de video van Shownieuws met de prachtige uitzichten hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien! Prachtige plaatjes van de Argentijnse 'glamping' waar de <em>Oranjes</em> zijn gespot (<em>Shownieuws</em>) De Oranjes zijn in het geboorteland van Máxima op familiebezoek en zijn daar gespot op een camping. De Argentijnse eigenares was zo trots dat de Koninklijke familie bij haar heeft gekampeerd dat ze verschillende interviews heeft gehouden met de lokale media. Zeer waarschijnlijk was het een 'glamping' waar de Oranjes niet met de wc rol naar het toilet hoefden te gaan vermoeden de presentatoren van Shownieuws! Bekijk de video van Shownieuws met de prachtige uitzichten hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Prinses Alexia, 'meest latina dochter Willem-Alexander & Máxima', ging los in Buenos Aires (Shownieuws) Bekijk deze video » RTL Boulevard: zo ziet de nieuwe grafkelder van de Oranjes in Delft eruit (video) Bekijk deze video » Jeroen Snel in RTL Boulevard: 'Oranjes vieren kerst zonder de media' Bekijk deze video »
Royals :


Actuele video's

Meer actuele video's