Een Jaar Van Je Leven: touwtrekken gaat helemaal mis, Kim raakt gewond

Een Jaar Van Je Leven: touwtrekken gaat helemaal mis, Kim raakt gewond

Vrijdag 6 januari 2023 om 14:03

In Een Jaar Van Je Leven is het flink misgegaan met een potje touwtrekken. Twee groepen streden tegen elkaar toen ineens het touw brak. Kim D. was het slachtoffer, ze kreeg een deel van het touw tegen haar hand waarop het behoorlijk heftig begon te bloeden. Ook zegt ze na het incident dat ze geen gevoel heeft in twee vingers. Hoe het afloopt zie je in de uitzending van vanavond…

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: touwtrekken gaat helemaal mis, Kim raakt gewond In Een Jaar Van Je Leven is het flink misgegaan met een potje touwtrekken. Twee groepen streden tegen elkaar toen ineens het touw brak. Kim D. was het slachtoffer, ze kreeg een deel van het touw tegen haar hand waarop het behoorlijk heftig begon te bloeden. Ook zegt ze na het incident dat ze geen gevoel heeft in twee vingers. Hoe het afloopt zie je in de uitzending van vanavond… Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Erik wil NIET tongen: 'Tongen is voor pubers' Bekijk deze video » Martin dwingt Mexx om te sporten (Een Jaar Van Je Leven): ‘Ga je dik worden en eten?’ Bekijk deze video »
TV :
Een Jaar Van Je Leven: touwtrekken gaat helemaal mis, Kim raakt gewond

Actuele video's

Meer actuele video's