Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zaterdag begint het nieuwe, drieëntwintigste seizoen van Wie is de Mol? op NPO 1. Dit seizoen vertrekken de kandidaten naar het prachtige, zonnige Zuid-Afrika. Uiteindelijk gaat het de tien kandidaten maar om één ding: de Mol ontmaskeren. Alle fragmenten uit deze uitzending SPOILER: dit is de eerste afvaller van Wie is de Mol? 2023 (video) Bekijk deze video » Van Westkaap naar WildernisRik van de Westelaken neemt de kandidaten mee naar de provincie West-Kaap voor een bezoek aan de wereldstad Kaapstad met haar kleurrijke wijk Bo-Kaap. Het avontuur gaat verder via de adembenemende bergen bij de Tulbagh Vallei, de uitgestrekte halfwoestijn Karoo en de wonderschone kustplaats Wildernis. Bekijk ook het overzicht van deelnemers van Wie is de Mol? 2023. Over Wie is de Mol?Met opdrachten proberen de kandidaten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is De Mol, een kandidaat die niet te vertrouwen is. Ongemerkt zal hij de boel saboteren. Wie van de tien kandidaten beschikt over stalen zenuwen en een uitmuntende pokerface? Bekijk ook Zien: Zo werden de kandidaten van Wie is de Mol? bekend gemaakt (video) Bekijk deze video » Zien! Oud-Mol Everon draagt het stokje over aan nieuwe mol WIDM2023 (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 7 January 2023 om 21:44

Zaterdag begint het nieuwe, drieëntwintigste seizoen van Wie is de Mol? op NPO 1. Dit seizoen vertrekken de kandidaten naar het prachtige, zonnige Zuid-Afrika. Uiteindelijk gaat het de tien kandidaten maar om één ding: de Mol ontmaskeren.

Van Westkaap naar Wildernis
Rik van de Westelaken neemt de kandidaten mee naar de provincie West-Kaap voor een bezoek aan de wereldstad Kaapstad met haar kleurrijke wijk Bo-Kaap. Het avontuur gaat verder via de adembenemende bergen bij de Tulbagh Vallei, de uitgestrekte halfwoestijn Karoo en de wonderschone kustplaats Wildernis.

Bekijk ook het overzicht van deelnemers van Wie is de Mol? 2023.

Over Wie is de Mol?
Met opdrachten proberen de kandidaten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is De Mol, een kandidaat die niet te vertrouwen is. Ongemerkt zal hij de boel saboteren. Wie van de tien kandidaten beschikt over stalen zenuwen en een uitmuntende pokerface?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie is de Mol?

Actuele video's

Meer actuele video's