Zien: Zo werden de kandidaten van Wie is de Mol? bekend gemaakt (video)

Zien: Zo werden de kandidaten van Wie is de Mol? bekend gemaakt (video)

Door middel van een speurtocht door vijf Nederlandse steden werden zaterdag de kandidaten voor Wie is de Mol? van 2023 bekend gemaakt. RTL Boulevard was erbij om de 'mollicitaties' door te nemen.

Zien: Zo werden de kandidaten van <em>Wie is de Mol?</em> bekend gemaakt (video) Door middel van een speurtocht door vijf Nederlandse steden werden zaterdag de kandidaten voor Wie is de Mol? van 2023 bekend gemaakt. RTL Boulevard was erbij om de 'mollicitaties' door te nemen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Wie is de Mol? start 7 januari: welke kandidaten zien we in silhouetten? Bekijk deze video » Daniël Verlaan in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Zo werden de kandidaten van Wie is de Mol? bekend gemaakt (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV