Stegeman op de Bres gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Stegeman op de Bres gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Stegeman op de Bres gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag is Alberto Stegeman terug met een nieuw seizoen van Stegeman op de bres. In het zesde seizoen van de serie krijgt Alberto weer een hoop voor zijn kiezen. Zo begint hij zondag in de autohandel. Alle fragmenten uit deze uitzending Stegeman op de bres: oplichter Arjan Schipper heeft spijt en zegt alles te gaan regelen Bekijk deze video » VerduisterdAlberto springt op de bres voor twee autohandelaren. Zij zijn allebei al lange tijd een auto kwijt. De auto's blijken te zijn verduisterd door dezelfde man. Hij noemt zich Martijn, maar hij heet in werkelijkheid Arjan. BeruchtArjan is een zeer beruchte oplichter die al jaren voor veel ellende zorgt. Deze Arjan liegt en bedriegt. Alberto probeert de auto's terug te halen en gaat op jacht naar de oplichter.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 8 januari 2023 om 23:03

Zondag is Alberto Stegeman terug met een nieuw seizoen van Stegeman op de bres. In het zesde seizoen van de serie krijgt Alberto weer een hoop voor zijn kiezen. Zo begint hij zondag in de autohandel.

Verduisterd
Alberto springt op de bres voor twee autohandelaren. Zij zijn allebei al lange tijd een auto kwijt. De auto's blijken te zijn verduisterd door dezelfde man. Hij noemt zich Martijn, maar hij heet in werkelijkheid Arjan.

Berucht
Arjan is een zeer beruchte oplichter die al jaren voor veel ellende zorgt. Deze Arjan liegt en bedriegt. Alberto probeert de auto's terug te halen en gaat op jacht naar de oplichter.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Stegeman op de bres

Actuele video's

Meer actuele video's