Video: Joran van der Sloot na drugssmokkel tot 2045 in de gevangenis

Video: Joran van der Sloot na drugssmokkel tot 2045 in de gevangenis

Dinsdag 10 januari 2023 om 12:40

Joran van der Sloot, inmiddels 35 jaar oud, is opnieuw veroordeeld: 'Hij zat in Peru al een gevangenisstraf van 28 jaar uit voor de moord op Stephany Flores maar gisteren is hij veroordeeld voor nog eens 18 jaar celstraf, vanwege drugssmokkel in de gevangenis', vertelt WNL-presentatrice Jill Bleiksloot.

46 jaar in de bak
Zijn straf komt nu opgeteld uit op 46 jaar maar: 'In Peru mag je niet langer dan 35 jaar in de bak zitten. Dus blijft Van der Sloot voorlopig tot 2045 achter de tralies.'

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder

Video: <em>Joran van der Sloot</em> na drugssmokkel tot 2045 in de gevangenis Joran van der Sloot, inmiddels 35 jaar oud, is opnieuw veroordeeld: 'Hij zat in Peru al een gevangenisstraf van 28 jaar uit voor de moord op Stephany Flores maar gisteren is hij veroordeeld voor nog eens 18 jaar celstraf, vanwege drugssmokkel in de gevangenis', vertelt WNL-presentatrice Jill Bleiksloot. 46 jaar in de bakZijn straf komt nu opgeteld uit op 46 jaar maar: 'In Peru mag je niet langer dan 35 jaar in de bak zitten. Dus blijft Van der Sloot voorlopig tot 2045 achter de tralies.' Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder Bekijk ook John van den Heuvel: 'Joran van der Sloot mogelijk langer vast na drugssmokkel' (video) Bekijk deze video » Erna in Lang Leve de Liefde: 'In de seks ben ik een heerlijke nemer' Bekijk deze video »
TV :
Video: Joran van der Sloot na drugssmokkel tot 2045 in de gevangenis

Actuele video's

Meer actuele video's