Zoë in discussie met GJ: 'Ik krijg niet de kans mezelf te laten zien' (video)

Zoë in discussie met GJ: 'Ik krijg niet de kans mezelf te laten zien' (video)

Woensdag 11 januari 2023 om 19:26

Zoë voelt zich in Een Jaar Van Je Leven totaal niet serieus genomen. Zij wil een kans om zich te bewijzen, want wie weet schuilt er een ware bodybuilder in haar. Gert-Jan probeert haar te sturen, alleen dat gesprek gaat niet geheel vlekkeloos. "Wat doe ik hier, ik mag mezelf niet laten zien," aldus de emotionele bewoner.

Bekijk hieronder de video.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Zoë in discussie met GJ: 'Ik krijg niet de kans mezelf te laten zien' (video) Zoë voelt zich in Een Jaar Van Je Leven totaal niet serieus genomen. Zij wil een kans om zich te bewijzen, want wie weet schuilt er een ware bodybuilder in haar. Gert-Jan probeert haar te sturen, alleen dat gesprek gaat niet geheel vlekkeloos. "Wat doe ik hier, ik mag mezelf niet laten zien," aldus de emotionele bewoner. Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Martin dwingt Mexx om te sporten (Een Jaar Van Je Leven): ‘Ga je dik worden en eten?’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: touwtrekken gaat helemaal mis, Kim raakt gewond Bekijk deze video » ZOENEN: Sasha, Zoë en Bern beginnen trio: Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's