ZOENEN: Sasha, Zoë en Bern beginnen trio: Een Jaar Van Je Leven

ZOENEN: Sasha, Zoë en Bern beginnen trio: Een Jaar Van Je Leven

Dinsdag 10 januari 2023 om 15:59

Het gaat er heet aan toen bij Een Jaar Van Je Leven. Sasha en Bern bespreken of zij een trio met Zoë willen. Bern geeft goedkeuring en Zoë en Sasha beginnen alvast zonder hem. Hoe ver mogen ze gaan?

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

ZOENEN: Sasha, Zoë en Bern beginnen trio: <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Het gaat er heet aan toen bij Een Jaar Van Je Leven. Sasha en Bern bespreken of zij een trio met Zoë willen. Bern geeft goedkeuring en Zoë en Sasha beginnen alvast zonder hem. Hoe ver mogen ze gaan? Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk sneak peek Een Jaar Van Je Leven van maandag: pittige aanvaring Leila en Zoë Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Erik wil NIET tongen: 'Tongen is voor pubers' Bekijk deze video » Martin dwingt Mexx om te sporten (Een Jaar Van Je Leven): ‘Ga je dik worden en eten?’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's