Lang Leve De Liefde: Lutie en Monique zingen duetten, liggen samen in bed maar is er een klik?

Lang Leve De Liefde: Lutie en Monique zingen duetten, liggen samen in bed maar is er een klik?

Donderdag 12 januari 2023 om 17:35

DJ Lutie en z'n date Monique maken er in Lang Leve De Liefde een feestje van. Met zijn uitgebreide muziekset gaat dat wel lukken denkt Lutie. En Monique houdt van zingen dus het lijkt bij voorbaat al een match made in heaven. Zeker als blijkt dat hun voorkeur slaapzijde overeenkomen; samen slapen al afgesproken! De volgende dag bespreken Lutie en Monique de bekende romantische ‘klik’. Is die er en gaan ze verlengen of niet?

Benieuwd naar het hele fragment, bekijk deze hieronder.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Lutie en Monique zingen duetten, liggen samen in bed maar is er een klik? DJ Lutie en z'n date Monique maken er in Lang Leve De Liefde een feestje van. Met zijn uitgebreide muziekset gaat dat wel lukken denkt Lutie. En Monique houdt van zingen dus het lijkt bij voorbaat al een match made in heaven. Zeker als blijkt dat hun voorkeur slaapzijde overeenkomen; samen slapen al afgesproken! De volgende dag bespreken Lutie en Monique de bekende romantische ‘klik’. Is die er en gaan ze verlengen of niet? Benieuwd naar het hele fragment, bekijk deze hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Charena en Eelco gaan er helemaal voor in Lang Leve De Liefde Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Hella overspoelt Lau met complimentjes Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: zijn Kirsten en Danny een match of toch niet? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's