Kussende Gordon bij concert Elton John: is dit zijn nieuwe liefde? (video)

Kussende Gordon bij concert Elton John: is dit zijn nieuwe liefde? (video)

Vrijdag 13 januari 2023 om 13:49

Het lijkt erop dat Gordon een nieuwe liefde in zijn leven heeft. De presentator heeft romantische beelden van zijn bezoek aan een concert van Elton John op social media gedeeld. Hij zoent met een man, al is het natuurlijk de grote vraag hoe serieus deze relatie is. Gordon heeft een nogal onstuimig liefdesleven. Regelmatig heeft hij een nieuwe vlam aan zijn zijde, maar elke keer komt de liefde (soms op een dramatische manier) weer ten einde.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Kussende <em>Gordon</em> bij concert Elton John: is dit zijn nieuwe liefde? (video) Het lijkt erop dat Gordon een nieuwe liefde in zijn leven heeft. De presentator heeft romantische beelden van zijn bezoek aan een concert van Elton John op social media gedeeld. Hij zoent met een man, al is het natuurlijk de grote vraag hoe serieus deze relatie is. Gordon heeft een nogal onstuimig liefdesleven. Regelmatig heeft hij een nieuwe vlam aan zijn zijde, maar elke keer komt de liefde (soms op een dramatische manier) weer ten einde. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Gordon ondergaat haartransplantatie Bekijk deze video » Nieuw seizoen Down The Road! Muziekliefhebber Jurre stelt zich voor (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's