Een Jaar Van Je Leven: wat kan Sasha zich nog herinneren van zoen met Zoë?

Een Jaar Van Je Leven: wat kan Sasha zich nog herinneren van zoen met Zoë?

Donderdag 12 januari 2023 om 12:27

Na een spraakmakende scène in Een Jaar Van Je Leven ondervraagt Bern Sasha. Sasha heeft namelijk gekust met Zoë en er waren zelfs plannen voor een trio, maar het lijkt erop dat Sasha zich de volgende dag weinig van deze actie kan herinneren. Er komen langzaam herinneringen naar boven en Sasha vertelt dat het wel om een tongzoen ging. Zoë lijkt in ieder geval erg enthousiast te zijn over hun zoen, maar bij Sasha lijkt dit minder het geval te zijn…

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: wat kan Sasha zich nog herinneren van zoen met Zoë? Na een spraakmakende scène in Een Jaar Van Je Leven ondervraagt Bern Sasha. Sasha heeft namelijk gekust met Zoë en er waren zelfs plannen voor een trio, maar het lijkt erop dat Sasha zich de volgende dag weinig van deze actie kan herinneren. Er komen langzaam herinneringen naar boven en Sasha vertelt dat het wel om een tongzoen ging. Zoë lijkt in ieder geval erg enthousiast te zijn over hun zoen, maar bij Sasha lijkt dit minder het geval te zijn… Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: touwtrekken gaat helemaal mis, Kim raakt gewond Bekijk deze video » ZOENEN: Sasha, Zoë en Bern beginnen trio: Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »
TV :
Een Jaar Van Je Leven: wat kan Sasha zich nog herinneren van zoen met Zoë?

Actuele video's

Meer actuele video's