RTL Boulevard: zorgen om Britney Spears na 'manische aanval' (video)

RTL Boulevard: zorgen om Britney Spears na 'manische aanval' (video)

Zondag 15 januari 2023 om 21:45

In RTL Boulevard zien we beelden van Britney Spears die uit eten gaat met haar man Sam Asghari. Eindelijk was ze weer in onder de mensen na maandenlange speculaties over haar gezondheid en over haar veiligheid. Echter, na het zien van de beelden van Britney in het restaurant en de ophef in de kranten over haar 'manische aanval' waren de fans niet bepaald gerustgesteld...

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em>: zorgen om <em>Britney Spears</em> na 'manische aanval' (video) In RTL Boulevard zien we beelden van Britney Spears die uit eten gaat met haar man Sam Asghari. Eindelijk was ze weer in onder de mensen na maandenlange speculaties over haar gezondheid en over haar veiligheid. Echter, na het zien van de beelden van Britney in het restaurant en de ophef in de kranten over haar 'manische aanval' waren de fans niet bepaald gerustgesteld... Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
RTL Boulevard: zorgen om Britney Spears na 'manische aanval' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's