ZIEN: Peter Gillis danst met Afrikaanse stam (Massa is kassa)

ZIEN: Peter Gillis danst met Afrikaanse stam (Massa is kassa)

Peter en Gillis en zijn vriendin Nicol zijn nog altijd in Afrika en kijken aldaar hun ogen uit. Ze verblijven op bijzondere plekken en worden onder andere gevraagd zich te hullen in traditionele kledij. Daarnaast mag Peter een soort van springdansje doen met de lokale bevolking. Dat levert uiteraard bijzondere beelden op.

Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa, dat maandag wat kijkers verloor, hieronder

ZIEN: Peter Gillis danst met Afrikaanse stam (<em>Massa is kassa</em>) Peter en Gillis en zijn vriendin Nicol zijn nog altijd in Afrika en kijken aldaar hun ogen uit. Ze verblijven op bijzondere plekken en worden onder andere gevraagd zich te hullen in traditionele kledij. Daarnaast mag Peter een soort van springdansje doen met de lokale bevolking. Dat levert uiteraard bijzondere beelden op. Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa, dat maandag wat kijkers verloor, hieronder Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Peter Gillis zet souvenirverkopers af in Tanzania: 'Nee, jij hebt je kans gehad' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV