Zien: Belgische premier reageert op omgekeerde vlag, weer de verkeerde vlag?

Zien: Belgische premier reageert op omgekeerde vlag, weer de verkeerde vlag?

Woensdag bespraken de Nederlandse premier Rutte en de Belgische premier Alexander de Croo de belangrijke zaken in de Benelux, maar bij de foto die daarvan werd gemaakt viel op dat de vlag verkeerd om hangt. De Croo reageert daar nu op met onderstaande video.

Zien: Belgische premier reageert op <em>omgekeerde vlag</em>, weer de verkeerde vlag? Woensdag bespraken de Nederlandse premier Rutte en de Belgische premier Alexander de Croo de belangrijke zaken in de Benelux, maar bij de foto die daarvan werd gemaakt viel op dat de vlag verkeerd om hangt. De Croo reageert daar nu op met onderstaande video. Rode baan?Wat veel Twitteraars en andere reageerders aan het bovenstaande filmpje overigens weer opvalt, is dat de kleur van de rode baan meer weg heeft van oranje. Heeft De Croo dan opnieuw geblunderd met de vlag, zelfs in de grappig bedoelde reactievideo? Bekijk de reactie van premier Alexander de Croo hierboven. Bekijk ook Video: Mark Rutte reageert op conclusies Holocaust-onderzoek Bekijk deze video » Mark Rutte over tanks naar Oekraïne: "Belangrijkste is dat Duitsers besluit nemen" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Belgische premier reageert op omgekeerde vlag, weer de verkeerde vlag?

Rode baan?
Wat veel Twitteraars en andere reageerders aan het bovenstaande filmpje overigens weer opvalt, is dat de kleur van de rode baan meer weg heeft van oranje. Heeft De Croo dan opnieuw geblunderd met de vlag, zelfs in de grappig bedoelde reactievideo?

Bekijk de reactie van premier Alexander de Croo hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV