Finale Op zoek naar... gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale Op zoek naar... gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale Op zoek naar... gemist? Bekijk hier de hele uitzending De gigantische showtrap werd weer uit de kast getrokken voor het nieuwe seizoen van Op zoek naar... en nu komt daar ook de confetti bij: het is tijd voor de grote finale! Wie worden de gloednieuwe Danny en Sandy en gaan de hoofdrollen spelen in Grease? We weten het na vrijdagavond. Alle fragmenten uit deze uitzending Finale Op zoek naar... vrijdag 3 februari te zien op NPO 1: dit zijn de finalisten Bekijk deze video » SPOILER: dit zijn de winnaars van Op Zoek Naar… Danny & Sandy Bekijk deze video » Video: winnaars Op Zoek Naar... zingen Grease-hit You’re The One that I Want Bekijk deze video » Video: bekijk de spectaculaire finale-opening van Op Zoek Naar... Bekijk deze video » Drie deelnemersEr moet een keuze gemaakt worden tussen drie Danny's en drie Sandy's. Bij de Sandy's gaat het tussen Magtel, Dominique en Danique. Bij de Danny's maken Victor, Tristan en Paul nog kans om er met de hoofdprijs en dus de hoofdrol in de musical vandoor te gaan. Wie gaat de jury en het gastjurylid uiteindelijk kiezen? KritiekDe grote vraag is natuurlijk: wie wordt de opvolger van Nandi van Beurden, die de laatste editie van Op zoek naar... won. Het zou ook zomaar de laatste winnaar kunnen zijn, want zowel de kijkcijfers als de kritieken op het programma vallen dit seizoen flink tegen. Bekijk ook Op Zoek Naar... gemist? Danny’s en Sandy’s openen show op spectaculaire wijze (video) Bekijk deze video » Op Zoek Naar...: dit zijn de afvallers van de halve finale (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 3 februari 2023 om 22:26

De gigantische showtrap werd weer uit de kast getrokken voor het nieuwe seizoen van Op zoek naar... en nu komt daar ook de confetti bij: het is tijd voor de grote finale! Wie worden de gloednieuwe Danny en Sandy en gaan de hoofdrollen spelen in Grease? We weten het na vrijdagavond.

Drie deelnemers
Er moet een keuze gemaakt worden tussen drie Danny's en drie Sandy's. Bij de Sandy's gaat het tussen Magtel, Dominique en Danique. Bij de Danny's maken Victor, Tristan en Paul nog kans om er met de hoofdprijs en dus de hoofdrol in de musical vandoor te gaan. Wie gaat de jury en het gastjurylid uiteindelijk kiezen?

Kritiek
De grote vraag is natuurlijk: wie wordt de opvolger van Nandi van Beurden, die de laatste editie van Op zoek naar... won. Het zou ook zomaar de laatste winnaar kunnen zijn, want zowel de kijkcijfers als de kritieken op het programma vallen dit seizoen flink tegen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op zoek naar Danny & Sandy

Actuele video's

Meer actuele video's