Een Jaar Van Je Leven: Erik houdt van vrouw met slank, atletisch lichaam

Een Jaar Van Je Leven: Erik houdt van vrouw met slank, atletisch lichaam

Donderdag 9 februari 2023 om 10:08

Erik heeft in Een Jaar Van Je Leven verteld dat hij nog niet veel ervaring heeft in de liefde. Maar hij zou het wel leuk vinden om een partner te hebben. Erik weet goed wat hij wel en niet aantrekkelijk vindt. Zijn ideale vrouw hoeft niet per se sportief te zijn, maar een slank, atletisch lichaam vindt hij wel mooi.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Erik houdt van vrouw met slank, atletisch lichaam Erik heeft in Een Jaar Van Je Leven verteld dat hij nog niet veel ervaring heeft in de liefde. Maar hij zou het wel leuk vinden om een partner te hebben. Erik weet goed wat hij wel en niet aantrekkelijk vindt. Zijn ideale vrouw hoeft niet per se sportief te zijn, maar een slank, atletisch lichaam vindt hij wel mooi. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. ZIEN: Erik: 'Jij weet niet hoe Nederlands in elkaar steekt als Mexicaanse!' Bekijk deze video » Gaat het plannetje in van Jeffrey werken? (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's