Wie is de Mol? met roadtrip gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? met roadtrip gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? met roadtrip gemist? Bekijk hier de hele uitzending Er zijn nog steeds zes kandidaten in het spel: de zes gaan deze aflevering op een tweedaagse roadtrip en zullen ondertussen opdrachten tegenkomen, maar ook vijftien nieuwe testvragen. Waar blijven die laatste vijf? Alle fragmenten uit deze uitzending Beelden Wie is de Mol? van zaterdag 11 februari: kandidaten in shock door actie Anke Bekijk deze video » Wie is de Mol?: kandidaten mogen de kisten open maken, ''Eindelijk'' Bekijk deze video » Twee dagenDe kandidaten gaan op roadtrip in twee verschillende witte wagens, waarin de kandidaten drie om drie een trip van twee dagen zullen afleggen. Gedurende de reis komen opdrachten, maar ook een test van vijftien vragen voorbij. Het geheel lijkt wel een beetje op de Oregon trail, een meerdaagse opdracht uit het seizoen van 2017. JokersDe vraag die op vele lippen brand is natuurlijk: wat gaat er gebeuren met de laatste vijf vragen van de test en hoe gaat de eliminatie er uit zien? Wat zeker is: vier van de zes kandidaten hebben jokers in de zak om het geheel iets makkelijker te maken. Bekijk ook Zaterdag 4 februari in Wie is de Mol?: ‘Wie heeft mij dit geflikt?’ Bekijk deze video » Wie is de Mol?: beschrijft de Mol zichzelf in opdracht met kerkgangers? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 11 February 2023 om 21:38

Er zijn nog steeds zes kandidaten in het spel: de zes gaan deze aflevering op een tweedaagse roadtrip en zullen ondertussen opdrachten tegenkomen, maar ook vijftien nieuwe testvragen. Waar blijven die laatste vijf?

Twee dagen
De kandidaten gaan op roadtrip in twee verschillende witte wagens, waarin de kandidaten drie om drie een trip van twee dagen zullen afleggen. Gedurende de reis komen opdrachten, maar ook een test van vijftien vragen voorbij. Het geheel lijkt wel een beetje op de Oregon trail, een meerdaagse opdracht uit het seizoen van 2017.

Jokers
De vraag die op vele lippen brand is natuurlijk: wat gaat er gebeuren met de laatste vijf vragen van de test en hoe gaat de eliminatie er uit zien? Wat zeker is: vier van de zes kandidaten hebben jokers in de zak om het geheel iets makkelijker te maken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie is de Mol?

Actuele video's

Meer actuele video's