Mark Rutte wil niet herinnerd worden aan dansmoves: 'Pestkop!' (video)

Mark Rutte wil niet herinnerd worden aan dansmoves: 'Pestkop!' (video)

Zaterdag 11 februari 2023 om 10:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 10 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mark Rutte</em> wil niet herinnerd worden aan dansmoves: 'Pestkop!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 10 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Jaïr Ferwerda is onder de indruk van de dansmoves van staatssecretaris voor Koninkrijksrelaties en Digitalisering Alexandra van Huffelen. En dat deed Ferwerda denken aan de dansmoves van onze eigen premier, die liever niet wil dat die fragmenten weer op de buis verschijnen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mark Rutte wil niet herinnerd worden aan dansmoves: 'Pestkop!' (video)

Jaïr Ferwerda is onder de indruk van de dansmoves van staatssecretaris voor Koninkrijksrelaties en Digitalisering Alexandra van Huffelen. En dat deed Ferwerda denken aan de dansmoves van onze eigen premier, die liever niet wil dat die fragmenten weer op de buis verschijnen.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's