Tinnitus door carnaval, Mathias: "Mijn eigen stem doet zeer aan mijn oren" (Hart van Nederland)

Tinnitus door carnaval, Mathias: "Mijn eigen stem doet zeer aan mijn oren" (Hart van Nederland)

Zondag 12 februari 2023 om 21:57

Tinnitus door carnaval, Mathias: &quot;Mijn eigen stem doet zeer aan mijn oren&quot; (<em>Hart van Nederland</em>) Mathias kreeg in 2011 nadat hij carnaval had gevierd een piep in zijn oren. Destijds heeft hij de signalen van zijn tinnitus onderschat. In Hart van Nederland vertelt hij: "Mijn eigen stem doet zeer aan mijn oren". Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook HLF8 gemist? Sander Kramer over tinnitus: "Ik werd wakker met een enorme krekel in mn hoofd" Bekijk deze video » NOS Explainer: zo ontstaat een piep in je oren (en je komt er nooit meer vanaf) Bekijk deze video » ME'ers over zwaar vuurwerk tijdens voetbalwedstrijden: "Tinnitus opgelopen" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Mathias kreeg in 2011 nadat hij carnaval had gevierd een piep in zijn oren. Destijds heeft hij de signalen van zijn tinnitus onderschat. In Hart van Nederland vertelt hij: "Mijn eigen stem doet zeer aan mijn oren".

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's