Video: koning Willem-Alexander zoekt 100 gasten voor speciale jubileum-lunch

Video: koning Willem-Alexander zoekt 100 gasten voor speciale jubileum-lunch

Maandag 13 februari 2023 om 16:58

Koning Willem-Alexander heeft een unieke uitnodiging de wereld in gestuurd, hij is op zoek naar bijzondere gasten. In totaal mogen honderd mensen 26 april, een dag voor zijn 56e verjaardag, langskomen op Huis ten Bosch. Dus iedereen maakt kans op een bezoek aan dit koninklijke feestje…

Lees verder onder de video.

Video: koning <em>Willem-Alexander</em> zoekt 100 gasten voor speciale jubileum-lunch Koning Willem-Alexander heeft een unieke uitnodiging de wereld in gestuurd, hij is op zoek naar bijzondere gasten. In totaal mogen honderd mensen 26 april, een dag voor zijn 56e verjaardag, langskomen op Huis ten Bosch. Dus iedereen maakt kans op een bezoek aan dit koninklijke feestje… Lees verder onder de video. Willem-Alexander in april tien jaar koning“De afgelopen tien jaar heb ik heel veel mensen ontmoet die zich fantastisch inzetten voor anderen. Voor de buurt of het algemeen belang. Voor hun inzet voor Nederland wil ik die mensen bedanken”, zegt de koning. Eind april is hij tien jaar koning van Nederland en wil daarom graag trakteren op een lunch. “Ik verheug me op alle inspirerende verhalen.” Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Video: koning Willem-Alexander staat stil bij aardbeving Turkije en Syrië Bekijk deze video » De koning vertelt het geheim over het sleuteltje, ''Magic'' Bekijk deze video »
Royals :

Willem-Alexander in april tien jaar koning
“De afgelopen tien jaar heb ik heel veel mensen ontmoet die zich fantastisch inzetten voor anderen. Voor de buurt of het algemeen belang. Voor hun inzet voor Nederland wil ik die mensen bedanken”, zegt de koning. Eind april is hij tien jaar koning van Nederland en wil daarom graag trakteren op een lunch. “Ik verheug me op alle inspirerende verhalen.”

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's