Zien: Montana Meiland showt verbouwde badkamer in nieuwe woning (video)

Zien: Montana Meiland showt verbouwde badkamer in nieuwe woning (video)

Maandag 13 februari 2023 om 20:25

Montana Meiland is nog maar net begonnen met de verbouwing in haar nieuwe woning, maar het eindresultaat lijkt al bijna in zicht. De badkamer is in ieder geval al af en ze is blij met het resultaat, deelde ze op Instagram.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Montana Meiland</em> showt verbouwde badkamer in nieuwe woning (video) Montana Meiland is nog maar net begonnen met de verbouwing in haar nieuwe woning, maar het eindresultaat lijkt al bijna in zicht. De badkamer is in ieder geval al af en ze is blij met het resultaat, deelde ze op Instagram. Lees verder onder de video. Nieuw huisMontana woont door haar breuk met Dirk weer alleen in een nieuw huis. Dirk en Montana gingen eind december na ruim 8 jaar uit elkaar. Inmiddels is de oudste dochter van Martien en Erica dus volop aan het klussen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Claire Meiland met perfecte imitatie opa Martien: "Wat goeeeed" (video) Bekijk deze video » ZIEN: Claire Meiland laat oma Erica schrikken in nieuwe huis (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Nieuw huis
Montana woont door haar breuk met Dirk weer alleen in een nieuw huis. Dirk en Montana gingen eind december na ruim 8 jaar uit elkaar. Inmiddels is de oudste dochter van Martien en Erica dus volop aan het klussen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's