Sasha in Een Jaar Van Je Leven: Bern laat me eruit, je gaat mij nu irriteren' (video)

Sasha in Een Jaar Van Je Leven: Bern laat me eruit, je gaat mij nu irriteren' (video)

Woensdag 15 februari 2023 om 17:45

Is aardrijkskunde net zo belangrijk als wiskunde? Dat is een discussie waar Bern en Sasha niet uitkomen. Sasha ergert zich aan Bern zijn mening en wil weg uit zijn armen.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder

Sasha in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Bern laat me eruit, je gaat mij nu irriteren' (video) Is aardrijkskunde net zo belangrijk als wiskunde? Dat is een discussie waar Bern en Sasha niet uitkomen. Sasha ergert zich aan Bern zijn mening en wil weg uit zijn armen. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zie: Esther uit Een Jaar Van Je Leven tegen Marciano: 'Of ik knip je, of niemand knipt je' Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Eunice scheert hoofd kaal en schrikt van zichzelf in spiegel Bekijk deze video » Zie: Jeffrey is woedend: 'Stuur ze lekker hun wijven achterna' Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's