Zie: Esther uit Een Jaar Van Je Leven tegen Marciano: 'Of ik knip je, of niemand knipt je'

Zie: Esther uit Een Jaar Van Je Leven tegen Marciano: 'Of ik knip je, of niemand knipt je'

Dinsdag 14 februari 2023 om 17:45

Esther zet haar hakken in het zand. Marciano wil dat Wendy zijn haar knipt, maar dan moet hij eerst van Wendy aan Esther vragen of zij haar knipspullen mag gebruiken. Snap je het nog? En dat wil Esther absoluut niet: "Ik knip voortaan alleen, ik ga mijn spullen niet meer uitlenen. Het is aan jou, ik heb er geen zin meer in."

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Zie: Esther uit <em>Een Jaar Van Je Leven</em> tegen Marciano: 'Of ik knip je, of niemand knipt je' Esther zet haar hakken in het zand. Marciano wil dat Wendy zijn haar knipt, maar dan moet hij eerst van Wendy aan Esther vragen of zij haar knipspullen mag gebruiken. Snap je het nog? En dat wil Esther absoluut niet: "Ik knip voortaan alleen, ik ga mijn spullen niet meer uitlenen. Het is aan jou, ik heb er geen zin meer in." Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Erik: 'Jij weet niet hoe Nederlands in elkaar steekt als Mexicaanse!' Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Gaat Martin naar huis voor zijn Mexx? Bekijk deze video » Zie: Martin biedt excuses aan en blijft voortaan van de fles af (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's