Een Jaar Van Je Leven: 'Esther moet eruit voor Jan Willem zijn bestwil' (video)

Een Jaar Van Je Leven: 'Esther moet eruit voor Jan Willem zijn bestwil' (video)

Donderdag 16 februari 2023 om 22:27

Het lijkt Babette, Gert-Jan en Wendy beter als Esther naar huis gaat. Haar verliefdheid zit haar en ook Jan Willem in de weg. Hij is niet meer zichzelf. "Soms moet je een dier uit zijn lijden verlossen," aldus het trio. Nou...

Bekijk hieronder de video.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: 'Esther moet eruit voor Jan Willem zijn bestwil' (video) Het lijkt Babette, Gert-Jan en Wendy beter als Esther naar huis gaat. Haar verliefdheid zit haar en ook Jan Willem in de weg. Hij is niet meer zichzelf. "Soms moet je een dier uit zijn lijden verlossen," aldus het trio. Nou... Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zie: Martin biedt excuses aan en blijft voortaan van de fles af (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Eunice scheert hoofd kaal en schrikt van zichzelf in spiegel Bekijk deze video » Zie: Jeffrey is woedend: 'Stuur ze lekker hun wijven achterna' Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's