Afvallers Jordy en Marlon: ‘Rick wilde De Bachelorette verlaten na sneer Sylvia’

Afvallers Jordy en Marlon: ‘Rick wilde De Bachelorette verlaten na sneer Sylvia’

Vrijdag 17 februari 2023 om 16:15

Zien: praat Bachelorette Sylvia Geersen haar mond voorbij?

De vonk is niet overgeslagen bij Sylvia Geersen en dus hebben Jordy en Marlon hun biezen moeten pakken en Zuid-Afrika verlaten. En dat terwijl Rick had verwacht dat het avontuur juist voor hem zou eindigen na zijn ronduit onhandige opmerking aan het adres van Sylvia. Het buitenlandse tripje is inmiddels echter alweer een hele poos geleden voor de mannen, hoe gaat het nu met hen in de liefde? Heeft Cupido alsnog raak weten te schieten? Dit en nog veel meer zie je in 'De Bachelorette: Rozenpraat'.

Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hieronder. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen.

Afvallers Jordy en Marlon: ‘Rick wilde <em>De Bachelorette</em> verlaten na sneer Sylvia’ Zien: praat Bachelorette Sylvia Geersen haar mond voorbij? De vonk is niet overgeslagen bij Sylvia Geersen en dus hebben Jordy en Marlon hun biezen moeten pakken en Zuid-Afrika verlaten. En dat terwijl Rick had verwacht dat het avontuur juist voor hem zou eindigen na zijn ronduit onhandige opmerking aan het adres van Sylvia. Het buitenlandse tripje is inmiddels echter alweer een hele poos geleden voor de mannen, hoe gaat het nu met hen in de liefde? Heeft Cupido alsnog raak weten te schieten? Dit en nog veel meer zie je in 'De Bachelorette: Rozenpraat'. Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hieronder. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen. De Bachelorette: Sylvia en Giancarlo verloren allebei een dierbare Bekijk deze video » De Bachelorette: Sylvia Geersen ontdekt wie eerder is vreemdgegaan en erover loog Bekijk deze video »
TV :
Afvallers Jordy en Marlon: ‘Rick wilde De Bachelorette verlaten na sneer Sylvia’

Actuele video's

Meer actuele video's