De Bachelorette: Sylvia en Giancarlo verloren allebei een dierbare

De Bachelorette: Sylvia en Giancarlo verloren allebei een dierbare

Donderdag 16 februari 2023 om 10:19

In De Bachelorette heeft Sylvia Geersen een goed gesprek met Giancarlo. Hij is wat meer op de achtergrond vergeleken met de andere vrijgezellen, maar Sylvia ziet wel wat in zijn uitstraling. Hij vertelt openhartig over het verlies van zijn broertje, die om het leven is gekomen bij een ongeluk. Hij raakt hem dat hij dit gemeen heeft met Sylvia, zij verloor haar oudere zus toen ze 15 jaar was.

Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hieronder. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen.

<em>De Bachelorette</em>: Sylvia en Giancarlo verloren allebei een dierbare In De Bachelorette heeft Sylvia Geersen een goed gesprek met Giancarlo. Hij is wat meer op de achtergrond vergeleken met de andere vrijgezellen, maar Sylvia ziet wel wat in zijn uitstraling. Hij vertelt openhartig over het verlies van zijn broertje, die om het leven is gekomen bij een ongeluk. Hij raakt hem dat hij dit gemeen heeft met Sylvia, zij verloor haar oudere zus toen ze 15 jaar was. Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hieronder. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen. De Bachelorette: nog meer mannen gaan de strijd om Sylvia aan, ''Nooit verwacht dit'' Bekijk deze video » Malcolm uit De Bachelorette: 'Had kinky kant van Sylvia Geersen willen ontdekken' (video) Bekijk deze video »
TV :
De Bachelorette: Sylvia en Giancarlo verloren allebei een dierbare

Actuele video's

Meer actuele video's