Big Brother: Bart wint ‘power of nomination’, wie wil hij weg hebben?

Big Brother: Bart wint ‘power of nomination’, wie wil hij weg hebben?

Vrijdag 17 februari 2023 om 16:57

In Big Brother wordt een spel gespeeld waarbij de ‘power of nomination’ op het spel staat. De bewoners kunnen bepalen wie ze dit voordeel vooral niet gunnen, in zijn of haar bak moeten ze zand gooien. Uiteindelijk is Bart de grote winnaar en is het de vraag wie hij weg wil hebben…

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Bart wint ‘power of nomination’, wie wil hij weg hebben? In Big Brother wordt een spel gespeeld waarbij de ‘power of nomination’ op het spel staat. De bewoners kunnen bepalen wie ze dit voordeel vooral niet gunnen, in zijn of haar bak moeten ze zand gooien. Uiteindelijk is Bart de grote winnaar en is het de vraag wie hij weg wil hebben… Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: Jason en Michelangelo flirten allebei met Chiara Bekijk deze video » Big Brother: zitten gaat voor deelnemer niet helemaal als gewenst Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's