Big Brother: Jason en Michelangelo flirten allebei met Chiara

Big Brother: Jason en Michelangelo flirten allebei met Chiara

Vrijdag 17 februari 2023 om 11:33

In Big Brother valt Chiara bij een aantal mannen goed in de smaak. Zo vertelt Jason openhartig dat hij het steeds leuker vindt dat zij in het huis is. Sterker nog, hij had zelfs bijna een poging gewaagd om haar te versieren, maar helaas is ze net te oud voor hem en woont ze te ver weg. Bovendien denkt hij dat zijn vriend Michelangelo ook geïnteresseerd is. Heel toevallig komt Michelangelo tijdens dit gesprek binnenlopen, en in andere beelden is te zien dat hij graag knuffelt met Chiara. "Love is in the air", aldus de andere bewoners.

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Jason en Michelangelo flirten allebei met Chiara In Big Brother valt Chiara bij een aantal mannen goed in de smaak. Zo vertelt Jason openhartig dat hij het steeds leuker vindt dat zij in het huis is. Sterker nog, hij had zelfs bijna een poging gewaagd om haar te versieren, maar helaas is ze net te oud voor hem en woont ze te ver weg. Bovendien denkt hij dat zijn vriend Michelangelo ook geïnteresseerd is. Heel toevallig komt Michelangelo tijdens dit gesprek binnenlopen, en in andere beelden is te zien dat hij graag knuffelt met Chiara. "Love is in the air", aldus de andere bewoners. Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: ‘gepeste’ Jason vindt een vriend in Michelangelo Bekijk deze video » Big Brother: Chiara ontdekt dat Michelangelo haar toch heeft genomineerd Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's