Video: Hart van Nederland proeft de sfeer op de Huishoudbeurs

Video: Hart van Nederland proeft de sfeer op de Huishoudbeurs

Zondag 19 februari 2023 om 11:36

Video: <em>Hart van Nederland</em> proeft de sfeer op de Huishoudbeurs Drie jaar lang ging het niet door vanwege corona, maar de Huishoudbeurs is er weer. En dat betekent files en volle treinen van en naar Amsterdam. Op de eerste dag van de 76ste editie van de Huishoudbeurs kwamen zaterdag zo'n 22.000 mensen af. Hart van Nederland was erbij. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: Amsterdamse 'politiekat' gaat viral over de hele wereld Bekijk deze video » Huisartsen trekken aan de bel: 'Mensen mogen niet ziek worden van armoede' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietser (19) overleden bij ongeval in Noordwijkerhout (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Drie jaar lang ging het niet door vanwege corona, maar de Huishoudbeurs is er weer. En dat betekent files en volle treinen van en naar Amsterdam. Op de eerste dag van de 76ste editie van de Huishoudbeurs kwamen zaterdag zo'n 22.000 mensen af. Hart van Nederland was erbij.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's