Kiespijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kiespijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kiespijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart gaat presentator Diederik Ebbinge (Promenade) de zwevende kiezer helpen in de vorm van een quiz. Kiespijn is vanaf zondag te zien. TeamcaptainsDe politieke panelquiz is voor een derde keer terug en wordt ook dit keer gespeeld met twee teams die worden geleid door de teamcaptains Rutger Castricum ('team rechts') en Hanneke Groenteman ('team links'). Ook dit jaar verzorgd Gijs Rademaker, opiniespecialist van RTL, weer de nodige duiding. Eerste afleveringDeze week zitten in 'team links' cabaretier en schrijver Johan Fretz en Eerste Kamerlid Mei Li Vos. In team rechts schuiven ditmaal oud-staatssecretaris Mona Keijzer en radio-dj Sander Lantinga aan. Bekijk ook Video: Arjen Lubach geniet van ongemakkelijke Wopke Hoekstra in De Avondshow Bekijk deze video » Op1: baalt presentatrice Margje Fikse van zetelwinst VVD? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 19 februari 2023 om 21:14

In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart gaat presentator Diederik Ebbinge (Promenade) de zwevende kiezer helpen in de vorm van een quiz. Kiespijn is vanaf zondag te zien.

Teamcaptains
De politieke panelquiz is voor een derde keer terug en wordt ook dit keer gespeeld met twee teams die worden geleid door de teamcaptains Rutger Castricum ('team rechts') en Hanneke Groenteman ('team links'). Ook dit jaar verzorgd Gijs Rademaker, opiniespecialist van RTL, weer de nodige duiding.

Eerste aflevering
Deze week zitten in 'team links' cabaretier en schrijver Johan Fretz en Eerste Kamerlid Mei Li Vos. In team rechts schuiven ditmaal oud-staatssecretaris Mona Keijzer en radio-dj Sander Lantinga aan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kiespijn

Actuele video's

Meer actuele video's