Vandaag Inside: Johan prijst Bas Nijhuis na aanval 'NOS-wijsneus'

Vandaag Inside: Johan prijst Bas Nijhuis na aanval 'NOS-wijsneus'

Woensdag 22 februari 2023 om 13:08

De mannen van Vandaag Inside kwamen dinsdagavond op voor vriend van de show Bas Nijhuis, die door een 'wijsneus van de NOS' flink werd afgekraakt op de radio. Johan Derksen: 'Ik vind dat hij de beste scheidsrechter van Nederland is, die met kop en schouders boven de anderen uitsteekt en er altijd voor zorgt dat er een wedstrijd ontstaat voor het publiek.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 21 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: Johan prijst Bas Nijhuis na aanval '<em>NOS-wijsneus</em>' De mannen van Vandaag Inside kwamen dinsdagavond op voor vriend van de show Bas Nijhuis, die door een 'wijsneus van de NOS' flink werd afgekraakt op de radio. Johan Derksen: 'Ik vind dat hij de beste scheidsrechter van Nederland is, die met kop en schouders boven de anderen uitsteekt en er altijd voor zorgt dat er een wedstrijd ontstaat voor het publiek.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 21 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's