Lang Leve de Liefde: hoe VALS kun je zingen!?

Lang Leve de Liefde: hoe VALS kun je zingen!?

Woensdag 22 februari 2023 om 10:40

Een deelnemer van Lang Leve de Liefde wilde zijn date vermoedelijk heel snel het huis uit jagen. Dat zou je namelijk echt gaan denken als je hoort hoe hij het Beatles-nummer Hey Jude letterlijk verkracht tijdens een karaoke-sessie. Het gezicht van zijn date spreekt daarbij boekdelen en haar reactie is heerlijk cynisch.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: hoe <em>VALS</em> kun je zingen!? Een deelnemer van Lang Leve de Liefde wilde zijn date vermoedelijk heel snel het huis uit jagen. Dat zou je namelijk echt gaan denken als je hoort hoe hij het Beatles-nummer Hey Jude letterlijk verkracht tijdens een karaoke-sessie. Het gezicht van zijn date spreekt daarbij boekdelen en haar reactie is heerlijk cynisch. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Tessa in Lang Leve de Liefde: 'Ik voel niets bij zijn kus' Bekijk deze video » Gerard staat met een mond vol tanden door vraag van Tessa (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Als je hierover zeurt vind ik je geen vent' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's