Tessa in Lang Leve de Liefde: 'Ik voel niets bij zijn kus'

Tessa in Lang Leve de Liefde: 'Ik voel niets bij zijn kus'

Dinsdag 21 februari 2023 om 11:07

Tessa wordt nog niet heel erg enthousiast van haar date en vindt dat hij te snel gaat, zo vertelt ze aan een vriendin: 'Het is heftig allemaal. Ik heb het gevoel dat hij meer wil dan waar ik nu open voor sta, met hem. Toch even een knuffel ofzo maar dat gevoel heb ik ook niet.'

Kusje
Ze hebben elkaar al wel een klein kusje gegeven maar: 'Daar voelde ik ook niet echt dat ik dacht van... ja, dit is het', vertelt ze.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Tessa in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik voel niets bij zijn kus' Tessa wordt nog niet heel erg enthousiast van haar date en vindt dat hij te snel gaat, zo vertelt ze aan een vriendin: 'Het is heftig allemaal. Ik heb het gevoel dat hij meer wil dan waar ik nu open voor sta, met hem. Toch even een knuffel ofzo maar dat gevoel heb ik ook niet.' KusjeZe hebben elkaar al wel een klein kusje gegeven maar: 'Daar voelde ik ook niet echt dat ik dacht van... ja, dit is het', vertelt ze. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Ik heb al bedacht hoe je er naakt uit zal zien' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's