Wie is de Mol: halve finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol: halve finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol: halve finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na het vertrek van Anke afgelopen week zijn er nog drie kandidaten én een Mol over in het spel. Zitten ze een klein beetje goed of hebben ze nog totaal geen idee? Ze hebben nog twee afleveringen om daar achter te komen. Alle fragmenten uit deze uitzending Zaterdag 25 februari in Wie is de Mol?: op safari en eindelijk lasergamen Bekijk deze video » Eén doelDe kans dat de kandidaten elkaar gaan sparen in deze aflevering is heel klein: het is alle ballen op jezelf. Iedereen heeft maar één doel: het geldbedrag dat in de pot zit binnenhalen en het programma winnen. Er is maar één deelnemer die dat doel niet heeft: de Mol natuurlijk. Jurre GelukHet is duidelijk dat Nederland vooral haar ogen gericht heeft op één deelnemer: Jurre Geluk is met 36% van de verdenkingen veruit de meest verdachte. Raomi (24%), Daniël (21%) en Soy (20%) volgen op redelijk grote afstand. Bekijk ook SPOILER: dit is de zesde afvaller van Wie is de Mol? 2023 (video) Bekijk deze video » Wie is de Mol?: stemexpert analyseert telefoongesprek en wijst Soy Kroon aan als Mol Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 25 February 2023 om 21:37

Na het vertrek van Anke afgelopen week zijn er nog drie kandidaten én een Mol over in het spel. Zitten ze een klein beetje goed of hebben ze nog totaal geen idee? Ze hebben nog twee afleveringen om daar achter te komen.

Eén doel
De kans dat de kandidaten elkaar gaan sparen in deze aflevering is heel klein: het is alle ballen op jezelf. Iedereen heeft maar één doel: het geldbedrag dat in de pot zit binnenhalen en het programma winnen. Er is maar één deelnemer die dat doel niet heeft: de Mol natuurlijk.

Jurre Geluk
Het is duidelijk dat Nederland vooral haar ogen gericht heeft op één deelnemer: Jurre Geluk is met 36% van de verdenkingen veruit de meest verdachte. Raomi (24%), Daniël (21%) en Soy (20%) volgen op redelijk grote afstand.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie is de Mol?

Actuele video's

Meer actuele video's