Hart van Nederland: scooterrijder omgekomen na aanrijding met trein Maastricht (video)

Hart van Nederland: scooterrijder omgekomen na aanrijding met trein Maastricht (video)

Zondag 26 februari 2023 om 07:43

<em>Hart van Nederland</em>: scooterrijder omgekomen na aanrijding met trein Maastricht (video) Een scooterrijder is zaterdagavond om het leven gekomen door een aanrijding met een trein op een overweg in Maastricht. Een tweede opzittende van de scooter raakte gewond. Dat gebeurde toen de scooterrijder een overweg overstak terwijl er een trein aankwam, maakte de politie bekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: vrachtwagen met kaas in brand op A67, weg richting Eindhoven dicht Bekijk deze video » Snelwegen vol met vakantiegangers onderweg naar de sneeuw Bekijk deze video »
Nieuws :

Een scooterrijder is zaterdagavond om het leven gekomen door een aanrijding met een trein op een overweg in Maastricht. Een tweede opzittende van de scooter raakte gewond. Dat gebeurde toen de scooterrijder een overweg overstak terwijl er een trein aankwam, maakte de politie bekend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's