Hart van NL: schietpartij in café Rotterdam, dader overmeestert door burgers (video)

Hart van NL: schietpartij in café Rotterdam, dader overmeestert door burgers (video)

Zondag 26 februari 2023 om 09:53

<em>Hart van NL</em>: schietpartij in café Rotterdam, dader overmeestert door burgers (video) In een kroeg in Rotterdam was zaterdagavond een schietpartij, waarbij twee mannen gewond raakten. De politie roemt de 'helden' die het wapen van de dader hebben afgepakt, meldt Hart van Nederland. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: scooterrijder omgekomen na aanrijding met trein Maastricht (video) Bekijk deze video » Video: Leidse studenten vallen van derde verdieping door ingestorte brandtrap Bekijk deze video »
Nieuws :

In een kroeg in Rotterdam was zaterdagavond een schietpartij, waarbij twee mannen gewond raakten. De politie roemt de 'helden' die het wapen van de dader hebben afgepakt, meldt Hart van Nederland. Bekijk de beelden hierboven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's